Beautiful skin begins with exceptional skin care.

UW HUID

UW HUID is een cosmedisch huidinstituut waar voor elk cosmetisch probleem de juiste oplossing geboden wordt.

Met diverse specialisaties in cosmetische dermatologie, steeds groter wordende expertise op het gebied van anti-aging en een certificaat van medisch schoonheidsspecialiste probeer ik u te begeleiden naar een prachtig, gezonde huid.

UW HUID heeft zich gespecialiseerd in de behandelingen die wetenschappelijk  aantoonbaar een “huidverbeterend en huidverjongend” effect hebben. Samen met u werken we in het instituut naar een mooie, gezonde huid. We werken met krachtige behandelingen en intensieve semi-medische producten. Zetten geavanceerde en resultaatgerichte apparatuur in en werken met oplossingen die de huid zélf tot activiteit aanzetten.  Zo bieden we een antwoord op diverse huidproblemen zoals: fijne lijntjes, diepe groeven, acne, rosacea, couperose, gedehydrateerde huid, pigmentatie,...

Een gedegen opleiding en het nog steeds volgen van diverse workshops en cursussen om de specialisaties uit te breiden, zorgen ervoor dat ik altijd up to date blijf en op de hoogte ben van de laatste ontwikkelingen.

Bij UW HUID wordt er probleemoplossend, specialistisch en doelgericht gewerkt waardoor we het beste resultaat krijgen.  De resultaten zijn verbluffend, dat kan als je geen concessies doet, maar altijd streeft naar het beste.

Persoonlijke aandacht staat voorop, u krijgt bij UW HUID steeds een eerlijk advies.

Ik hoop u snel te mogen verwelkomen.

Heel hartelijk,

Marie

BE 0564 934 433